Aktuelno
Saznajte najnovije informacije o našim aktivnostima

27.10.2017. | Prečišćavanje vode – primena modularnih tehnologija AQUAFLOT

Rezultati procesa prečišćavanjaImate visoko zagađenu industrijsku otpadnu vodu? Modularna industrijska rešenja AQUAFLOT nude pouzdanu eliminaciju visokih koncentracija širokog spektra zagađujućih materija sa kvalitetom prečišćene vode za ispuštanje u vodni tok ili ponovnu upotrebu u Vašem proizvodnom ciklusu.

Primer otpadne vode iz prehrambene industrije visoko zagađenom HPK od preko 10.000mg/l. Kvalitet ispuštene vode 90 mg/l HPK , 20 mg/l BPK5.

 

11.07.2017. | Prečišćavanje otpadne vode iz procesa pranja tehnike

Prečistači KOFIZa potrebe pranja rudarske tehnike rudnika Kolubara isporučena je oprema za prečišćavanje i recirkulaciju vode sa prališta rudarske tehnike.

Kapacitet postrojenja iznosi 3m3/h. Voda nakon se nakon procesa prečišćavanja ponovo koristi u procesu pranja.

Isporučena oprema iz programa industrijskih prečistača AQUAFLOT KOFI.

 

01.09.2016. | Nove javne česme sa sistemom filtracije vode

Javna česma Nove Javne česme sa sistemom filtracije vode puštene su u rad u naseljima Crepaja i Debeljača. Građanima ovih naselja na raspolaganju je 1m3/h kvalitetne pijaće vode u skladu sa važećim uredbama o kvalitetu.

01.07.2016. | Prečišćavanje i priprema vode za autoperionice

Filteri za perionice automobilaKUTKO Petrol Pančevo. Tehnologija prečišćavanja sirove bunarske vode sa automatskom bunarskom stanicom za potrebe auto perionice i benzinske stanice.  Kapacitet opreme 6m3/h.

Uklanjanje nadlimitnih koncentracija gvožđa, mangana, amonijaka kao i korekcija tvrdoće vode-omekšavanje.

02.02.2016.| Javne česme- uklanjanje arsena

Javne česme - filteri za arsenNakon uspešnog probnog rada i potvrde prečišćavanja nadlimitnih vrednosti gvožđa i arsena od strane Zavoda za javno zdravlje, predstavnici gradske uprave grada Pančevo i JKP Glogonj pustili su u rad javnu česmu Park. Javna česma je opremljena savremenim filterima za uklanjanje arsena iz pijaće vode koji je stanovnicima Glogonja bio dugogodišnji problem.

 

 

 

 

15.01.2016.| Industrijski rezervoari specijalne namene

kada_sumporne_kiseline Svoju saradnju proširujemo sa još jednom uspešnom domaćom kompanijom. Sa kompanijom Alfa Plam a.d. Vranje potpisan je ugovor o isporuci kade sumporne kiseline sa grejanjem.

15.11.2015.| Vodosnabdevanje-javne česme za uklananje arsena

JAvne česme-uklananje arsenaAquaflot je potpisao nove ugovore za isporuku javnih česmi sa tehnologijom prečišćavanja pijaće vode-uklananje arsena, gvožđa i mangana za naselja Glogonj i Debeljača.

 

10.01.2015.| Javna česma – tretman pijaće vode

Pušteno u rad postrojenje za tretman pijaće vode za potrebe javne česme u Debeljači. Postrojenje omogućava da se iz pijaće vode uklone neželjene koncetracije gvožđa, mangana i amonijaka.

Kapacitet javne česme iznosi 10.000 litara/dan.

 

 

20.10.2014.| Isporuka biofiltera za uklanjanje neprijatnih mirisa

Biofilter za uklanjanje neprijatnih mirisa

Za potrebe uklanjanja neprijatnih mirisa sa glavne crpne stanice otpadnih voda na prečistaču otpadnih voda grada Šabac, isporučeni su biofilteri ukupne zapremine 70m3 – radnog kapaciteta 3000 m3/h.

 

 

10.09.2014. | Linija odvodnjavanja mulja iz tretmana otpadnih voda

Filter presaNestlé Adriatic: Početkom septembra puštena je u rad linija za odvodnjavanje/dehidrataciju mulja na postrojenju prečišćavanja otpadnih voda kompanije Nestle Adriatic S.

Izradu projekta, isporuku tehnologije i obuku personala realizovao je Aquaflot.