Aktuelno
Saznajte najnovije informacije o našim aktivnostima

11.07.2017. | Prečišćavanje otpadne vode iz procesa pranja tehnike

Prečistači KOFIZa potrebe pranja rudarske tehnike rudnika Kolubara isporučena je oprema za prečišćavanje i recirkulaciju vode sa prališta rudarske tehnike.

Kapacitet postrojenja iznosi 3m3/h. Voda nakon se nakon procesa prečišćavanja ponovo koristi u procesu pranja.

Isporučena oprema iz programa industrijskih prečistača AQUAFLOT KOFI.

 

01.09.2016. | Nove javne česme sa sistemom filtracije vode

Javna česma Nove Javne česme sa sistemom filtracije vode puštene su u rad u naseljima Crepaja i Debeljača. Građanima ovih naselja na raspolaganju je 1m3/h kvalitetne pijaće voda u skladu sa važećim uredbama o kvalitetu pijaće vode.

02.02.2016.| Isporuka javne česme

DSCN7972Nakon uspešnog probnog rada i potvrde eliminacije nadlimitnih vrednosti gvožđa i arsena od strane Zavoda za javno zdravlje, predstavnici gradske uprave grada Pančevo i JKP Glogonj pustili su u rad javnu česmu Park.

 

 

 

 

15.01.2016.| Industrijski rezervoari specijalne namene

kada_sumporne_kiseline Svoju saradnju proširujemo sa još jednom uspešnom domaćom kompanijom. Sa kompanijom Alfa Plam a.d. Vranje potpisan je ugovor o isporuci kade sumporne kiseline sa grejanjem.

15.11.2015.| Vodosnabdevanje-javne česme

tretman_voda_kontejnerAquaflot je potpisao nove ugovore za isporuku javni česmi sa tehnologijom prečišćavanja pijaće vode za naselja Glogonj i Debeljača.

 

10.01.2015.| Javna česma – tretman pijaće vode

Pušteno u rad postrojenje za tretman pijaće vode za potrebe javne česme u Debeljači. Postrojenje omogućava da se iz pijaće vode uklone neželjene koncetracije gvožđa, mangana i amonijaka.

Kapacitet javne česme iznosi 10.000 litara/dan.

 

 

20.10.2014.| Isporuka biofiltera za uklanjanje neprijatnih mirisa

Biofilter za uklanjanje neprijatnih mirisa

Za potrebe uklanjanja neprijatnih mirisa sa glavne crpne stanice otpadnih voda na prečistaču otpadnih voda grada Šabac, isporučeni su biofilteri ukupne zapremine 70m3 – radnog kapaciteta 3000 m3/h.

 

 

10.09.2014. | Linija odvodnjavanja mulja

Filter presaNestlé Adriatic: Početkom septembra puštena je u rad linija za odvodnjavanje mulja na postrojenju prečišćavanja otpadnih voda kompanije Nestle Adriatic S.

Izradu projekta, isporuku tehnologije i obuku personala realizovao je Aquaflot.

01.06.2014.| Biofilteri za uklanjanje neprijatnih mirisa

BiofilterPPOV Šabac- potpisan ugovor o realizaciji proizvodnje i isporuke Biofiltera ukupnog kapaciteta 3000 m3/h za potrebe uklanjanje neprijatnih mirisa na sistemu prečišćavanja otpadnih voda grada Šabca.

 

 

15.05.2014. | Linija za odvodnjavanje mulja- sludge dewatering

 

DSCN3096U sklopu uspešne saradnje sa kompanijom Nestle Adriatic S potpisan je novi ugovor o izgradnji linije za odvodnjavanje mulja na postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda kompanije Nestle Adriatic S u Surčinu.

Izradu projekta i isporuku tehnologije odvodnjavanja mulja realizuje Aquaflot.